tiistai 23. huhtikuuta 2013

Verho löytyi

Eilinen kauppa reissu oli oikein onnistunut. Löysin sellaisen verhon mitä meninkin hakemaan. Värejä ei ollut muuta kuin se musta. Mutta ei kai se väliä. Hinta ei ainakaan päätä huimannut (5,99). Tämä vaikutti vähän ohuemmalta kuin vanha oli, toivon mukaan kestää silti edes pari kesää. Virittelin sen eilen iltapäivällä paikoilleen. Laitoin tämän vaakaan (vanha oli leikattu pienempiin osiin ja laitettu pystyyn).

Tässä pari kuvaa. Yläreunaa en saanut menemään aivan suorassa, kun en viitsinyt köyttää sitä koko matkaa kiinni. Samaten verhon ei ole tarkoituskaan peittää koko kaiteen mittaa, vaan tänne pihan puolelle jää kurkistus aukko Oskua varten. Vahtimme nautiskelee välillä kesällä olostaan ulkorappusilla (katsellen naapurin beagle tyttöjä).

Nyt on vielä mietinnässä vaihtaisinko tänne rappusille parvekkeella olevat kalusteet, ja veisin nämä parvekkeelle. Olisivat yhtenäisemmät terassin kalusteiden kanssa. Samanlaiset löytyvät myös ulkosaunan edestä. Silloin kun nämä on ostettu meillä oli terassilla vastaavat, mutta ne menivät viime kesänä vaihtoon (anopin hellään huomaan).
Samalla reissulla lähikaupasta löytyi taas uusi Muumi muki. Tämän kevään/kesän sesonkimuki Niiskuneiti ja runoilija. Ja sehän oli pakko kaapata heti mukaan.Eipä tässä muuta tällä kertaa. Taidanpa laittaa tuon taksvärkkilaiseni kantamaan piha kalusteita parvekkeelta alas. Ja keskityn itse hoitamaan päälle puskevaa flunssaa.

KatjaS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti