torstai 25. huhtikuuta 2013

Ja tämä vaan kestää

Siis tämä flunssa/nuha. Viime viikolla nuorempi poika kärsi samasta taudista kaksi tai kolme päivää, ja kuopus oli alku viikolla kaksi päivää tämän kourissa. Mulla on nyt neljäs päivä menossa. Ihan epäreilua.

Eilen tosiaankin iltapäivä meni taas sohvalla tämän herran, elikkä Columbon seurana. Se on vaan tapa kuluttaa aikaa kipeenä ollessa. Joskus meillä oli perinteenä kun vanhempi poika oli kipeenä, kattella yhdessä Harry Pottereita. Oikein äiti-poika laatu aikaa."Eväinä" oli muki kahvia ja paketti nenäliinoja. No tein mä samalla listoja (varmaan yllätys mut tunteville että mä teen listoja) vapun tarjottavista, sekä rippi juhlien tarjoilusta. Suunnittelin kyllä eilen josko vapun synttäreitä vietettäisiinkin jo viikonloppuna. Aamulla tosin jälkimmäinen sankari kertoi, että hänen "appi vanhempansa" tulevat mahdollisesti vappuna paikka kunnalle. En nyt sitten tiedä mitä tehdä. Jättääkö juhlinta siihen. Ei siinä muuta, mutta toi leivontapuoli pitäisi ajoittaa kunnolla. 

Leivonnasta puheen ollen kävin tänään ihastelemassa paikallisessa puodissa leivontatarvikkeita. On niitä hienoja. Mä olisin voinut ottaa vaikka kaikki. Todennäköisesti niitä ei tulisi kaikkia käytettyä, mut se tarjonta. HUH HUH. Tällainen pieni ihminen voi mennä niiden edessä ihan sekaisin.

No eipä muuta. Taidan järjestää ostokseni paikoilleen. Ja ehkä, mikäli aivastelu helpottaa, ruveta leipomaan.

KatjaS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti