maanantai 22. huhtikuuta 2013

Maalausta

Niin se meni taas se sunnuntaikin. Mun lauantaina aloittamani maalin rapsutus urakka jäi sitten kesken. Työkaluni hajosi iltasella, enkä tointunut eilen mistään etsimään uutta. No onneksi ei ole niin tarkkaa milloin se homma on valmis. Eilen menikin osa päivästä nuorempaa neitosta kuljetellessa. Ensin piti hakea yökylästä ja viedä uimahalliin synttäreille. Ja reilun kahden tunnin päästä piti taas hakea kotiin. Ei siinä muuten mitään, mutta kun itselle oli kunnon maalaus into päällä. No kerkesin siinä synttäreiden aikana saamaan sudittua yhden maali kerroksen, ja myöhemmin iltapäivällä toisen. Nyt on hyvä mieli kun homma on valmis.

Tässä taas ennen kuvia:
Ja jälkeen:Tuo rappujen kaide ei jää ihan tuollaiseksi, vaan mun on tarkoitus tänään hakea siihen vastaava bambuverho kun aiemminkin oli. Vanha oli sen verran kulunut, etten viitsinyt sitä laittaa takaisin (ollut siinä jo melkein 7 vuotta). Jysk mainosti ainakin mustia. Käyn katselemassa löytyykö muun värisenä, ellei ostan mustan. Kyllä se kuitenkin ajan kanssa haalistuu.

Terassin kaide on tarkoitus laittaa myös uuteen terassiin. Se on mukavaa suojaa naapurin suuntaan. Eikä tee terassista niin lavamaista. Nyt odottelen vielä lopullista päätöstä, siirretäänkö katto remontti ensi vuoteen ja tehdäänkö uusi terassi jo nyt.

Lopuksi vielä viime vuonna maahan laittamani orvokki. En ole ihan varma onko kukka ollut jotenkin koko talven lumen alla, vai onko se auennut nyt keväällä.
KatjaS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti