maanantai 8. huhtikuuta 2013

Maanantaita

Niin se taas on viikonloppu takana. Ja pakko myöntää, että monenlaista tuli taas puuhailtua. Perjantai iltapäivä meni suunnittelu puuhissa (tuli taas selattua nettiä ja oli pari sellaista kuvaa mistä tuli olo että pakko saada). No eipä muuta kuin tekemään. Tosin odottelin ensin isäntää ensin kotiin (siis hänen reaktiotaanideoihini).

Ensin tuunailin vanhoista verhoista pukuhuoneen hyllyn/kori systeemin eteen verhot. Ne ovat olleet suunnittelu asteella jo pidemmän aikaa. Nyt on siistimmän oloista kun ei heti näy kaikki maalipurkit (näppärästi käden ulottuvilla kun säilyttää pukkarissa) ja likapyykkikori.


Perjantaina rakensin vielä ihan itse elämäni ensimmäiset tikapuut. No eiväthän niiden tekeminen mitään avaruus tiedettä ole, mutta kuitenkin. Olen ylpeä aikaan saannoksestani. Näyttävät ihan siltä miltä pitääkin. No lauantaina ne sitten ripustettiin keittiöön pöydän ylle. Vielä on vähän hakusessa mitä niihin laitan, mutta kai se jossain vaiheessa selviää. Nämä vaan oli pakko saada. Toiset tosin vähän (lue paljon) pyörittelivät silmiä tälle. Samalla pöytä siirtyi lähemmäs ikkunaa ja tyttöjen paikat siirtyivät penkille (meillä on kaikilla omat paikat pöydän vierellä).
 Lauantaina piti sitten lähteä kangaskauppaan toista ideaa varten. Sieltä mukaan tarttui mustaa puuvilla-pellavaa, mustaa nauhaa ja puunappeja. Niistä neuloin saunaan kolme tyynyä selkänojaksi. Sisälle laitoin styrox-rouhetta, jota jäi ompelujen jälkeen vielä "vähän" jäljelle. Eilen selkänoja laitettiin paikoilleen. Joten tein vielä yhden päänalustyynynkin (kuvan piirsi vanhempi tyttäreni :) ).
 Hauskaa viikon alkua!

KatjaS


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti