maanantai 13. syyskuuta 2021

Ja sen tilalle...

 Huonejärjestyksen vaihtaminen poiki vähän pakollisia hankintoja. Alun alkaen olkkarin ikkunan edessä oli taso jolla oli kukkia, se vaihtui kuitenkin jo alkuvaiheessa meidän eteisessä olleeseen penkkiin (koska olihan Masin jostain nähtävä ulos). Penkki taisi olla tuossa päivän, koska oli aivan liian kapea Masin makoiltavaksi. Niinpä kannoin keittiössä ollen penkin tuohon, ja siinä kelpaa nyt katsella ohikulkijoita ja ottaa tirsoja. Eteisessä ollut penkki siirtyi pikkueteiseen (siellä aiemmin ollut pyörällinen "laveri" on yläkerran aulassa pelakuiden alustana).


Eteiseen piti tietysti hommata penkin tilalle jotain. Päädyin ostamaan pienen lipaston aiemmin olleen kaveriksi. Vanha tosin joutui naulakon alle ja uusi vähän isompi vanhan paikalle.

   

Ruokahuoneessa ollut ompelukone pöytä menetti jalkansa keittiön pöydälle ja sen tilalle hain samanlaisen kaapin mitä ostin jo aiemmin mariskooleille.


Keittiöönkin on jo saatu tuolit. Appivanhemmilta löytyi juuri sopivasti kolme vanhaa tuolia. Tuolit ovat melkoisen kulahtaneita, mutta saavat talven mennä tuollaisena. Ensi kesään mennessä olen toivon mukaan saanut päätettyä mitä niille tehdään. Toisaalta maali olisi kiva, mutta nyt lakattuna väri on melkein sama kuin pöydässä. Tuoleihin virkkasin vielä juhannusruusu maton ohjeella eriväriset  päälliset.

KatjaS

2 kommenttia:

 1. Eikö ole jännää kun teet yhden se poikii toisen jne.. Mutta mukavaa vaihtelua tulee ja kun voi vielä hyödyntää vanhoja jo olemassa olevia huonekaluja.
  Kivat päälliset virkkasit tuoleihin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen huomannut että aina kun remppaa jonkun kohdan, viereinen alkaa näyttää nuhjuiselta. Onneksi tosiaan sai edes osittain hyödynnettyä vanhoja huonekaluja.

   Poista