perjantai 22. marraskuuta 2013

Tähtiä ja kulkusia

Meillä nuo joulu jutut vaan lisääntyvät päivä päivältä. Pakko tunnustaa mä olen niin joulu ihminen. En tiedä johtuuko siitä et olen syntynyt joulun aikaan, vai mistä.

Olen sunnuntaista asti miettinyt et ripustan noihin pöydän päällä oleviin tikkaisiin tähtiä ja kulkusia roikkumaan. No eilen vihdoin ja viimein kaivoin vaatehuoneessa olevasta arkusta kyseiset koristeet esille. Samalla otin sieltä adventti kynttilät, mutta niille ei vielä löytynyt paikkaa joten jäivät vaatehuoneeseen pyörimään. Tämä tavaroiden (lue kaikkien mahdollisten kalusteiden ja härpäkkeiden) paikkojen vaihto sekoittaa nämä koristelu asiat ihan täysin. Meillä kun koristeet tuppaavat olemaan aina samoilla paikoilla, ja nyt niiden paikkoja on vaihdettu niin ettei koristeita voi laittaa vanhoihin paikkoihin. Kamalaa, ja kaavoihin kangistunutta.

Idea on taas lehdestä bongattu, siinä tosin koristeet oli ripustettu oksaan


Tästä näkyy vähän taustalta miten valkoinen maisema oli eilen

Tänään nostin keittiöönkin ekan hyasintin esille. Ja koristeeksi vähän suklaapalloja. Saas nähdä miten kauan ne säilyvät tossa.Mun uusi koriliinakin tuli pestyä, ja pääsi tosi toimiin.Sain tänään vihdoin aikaiseksi ekat minttusuklaa kuviot. Tein osan joulumuoteissa ja osan suklaatikuiksi. Tikut on kiva  laittaa kuumaan kaakaoon antamaan makua.

Nyt mä alan taas valmistautumaan leipomiseen.

KatjaS

4 kommenttia:

 1. Voi teilläkin jo lunta....koskahan me saadaan...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eilen oli, mutta eipä ole enää. Tänään on taas tihutellut vettä :(

   Poista
 2. mä oon kanssa joulukuussa syntynyt ja rakastanut aina JOULUA <3 Nykyään vaan se loppuu niin lyhyeen!!!! EN tykkää enään joulunpyhien jälkeen joulua pitää kotona, mutta ajoissa aloitan kans ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama mulla, aattona tuntuu jo et oliks se siinä? Ja joinain vuosina koristeet on lähtenyt jo uuden vuoden päivänä pois. Nykyisin olen sinnitellyt loppiaiseen asti, paitsi ulkovalot nuutinpäivään

   Poista