keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Myrskyn jälkeen

Näyttää onneksi olevan pouta sää. Mutta eilen oli kyllä melkoinen myräkkä ainakin täällä. Mitään ihmeempiä vahinkoja ei sentään tuo myrsky näyttänyt aiheuttaneen ainakaan meidän pihalla. Ja sähkötkin säilyivät koko illan, vaikka välillä valot vähän vilkkuivatkin. Tänään kävin tuolla pihalla keräilemässä pihalle lentäneitä risuja, ja melkoisen kasan sainkin aikaiseksi. Eilen jo keräilin tyhjän vesi saavin jonka tuuli oli kuljettanut naapurin aidan vierelle. Ja köytin samalla reissulla terassilla olevan oven uudelleen. Tuuli oli katkonut narun jolla se oli kiinni ja ovi oli lentänyt nurin. Onneksi ei ollut hajonnut, ainoastaan kranssissa olevat valot olivat menneet rikki.

Intouduin taas edellisiltana kaivelemaan kaappeja, ja nostin nämä vanhat lasit esille. En ole ihan varma ovatko näissä ollut joskus sinappia vai juustoa. Muistaakseni Riihimäellä oli samanlaisia lasimuseossa, mutta kun ei enää muista mitä nämä olivat.

 Piparimuoteille vääntelin renkaita (eihän sen aina ole pakko olla pyöreä?) yhtenä iltana. Sai osan roikkumaan esille ainakin joulunalusajaksi.
Näköjään meiltä ei lopu majan rakentelut vaikka lapset kasvavatkin, vai mitä mieltä olette?


Hyvä paikka pienille torkuille

KatjaS

2 kommenttia: