sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Omaa aikaa

Mä olen aina viihtynyt ihan hyvin yksikseni. Eli mua ei haittaa kun olen yksin kotona. Nyt on vaan ruvennut harmittamaan kun tuntuu et asutaan jollain asemalla jossa porukka käy kääntymässä ennen siirtymistä toiseen paikkaan. Eli omaa aikaa voi olla liikaa, ainakin mun tapauksessani. Lapsukaiset ovat kukin missäkin (en valita, hyvä että on kavereita) ja isäntä on tiistaista asti ollut lähes koko vapaa-aikansa ollut rakentamassa paljua. En ymmärrä mikä kauhea kiire sitä on tehdä just nyt. Mun mielestä sen olisi ehtinyt tehdä keväällä, mutta ei. Täällä me sit Oskun kanssa vietetään laatu aikaa kaksistaan.

Tänään kaivoin meille piristykseksi Mailegit ja muut pehmo joulukoristeet esille. Siis mä olen ihan hulluna noihin Mailegin tonttuihin. Voisin ottaa niitä lisää vaikka kuinka paljon.


Hanhi ja sydämet on joskus tehty Tildan kaavoilla

Nämä on kanssa tosi kivoja. Isoimman sain viime jouluna lahjaksiVähemmän tuulisia kelejä toivotellen

KatjaS

4 kommenttia:

 1. Tuulisra on täälläkin, mutta ihanan lämmintä...hiki tuli, kun NIilon kanssa olin lenkillä.
  Teillä jo niin jouluista ja kaunista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, meille joulu alkaa aina tulemaan jo näin aikaisin :)

   Poista
  2. ihania tonttuja <3 Mä tykkään laittaa joulua kans ajoissa, mutta nyt jostain kumman syystä se ei ole ollut ajatuksissa kovinkaan kun lämmintä piisaa välillä sen 9 astetta ulkona ja vettä sataa kuin saavista =D No pikkuhiljaa ;)

   Poista
  3. Joo kyllä toi sade kummasti latistaa intoa joulun laittamiseen, vaikka kuinka ajatteelee sen sitten piristävän

   Poista