perjantai 29. marraskuuta 2013

Myrsky teki tuhojaan

Myrsky jatkui vielä illan. Mä pelästyin et meitin roskis pihalla lähti jonnekin kun olkkariin kuului joku ihme ääni. Suunnittelin lähteväni kattelemaan mistä löydän sen, kun nuorempi poika tuli kertomaan et kadulle kaatui puu. Meillä kun tuo kadun toinen puoli on puisto aluetta jossa on muutamia mäntyjä ja koivuja. Tämä oli nyt muutaman vuoden sisällä toinen mänty joka kaatui kääntö paikan reunasta. Onneksi mitään eikä ketään ei jäänyt alle. Ja puukin meni kohtalaisen pieniksi palasiksi jotta oli varmaan melkoisen helposti pois kerättävissä. Meille ei tästä aiheutunut haittaa, mutta kahden talon pihaan ajo on puiden takana.

Oli pakko käydä nyt aamulla räpsäsemässä parvekkeelta kuva.


Kaivoin eilen joulukalenterit vihdoin esille. Meillä ei ole mitään itse tehtyjä, vaan olen ekan näistä ostanut esikoiselle varmaan hänen toisena joulunaan vuonna -96. Jouluna -98 kun toinen lapsi oli syntynyt ja kolmas tulossa onnistuin saamaan kaksi näitä lisää. Kuopukselle pitikin sitten -02 ostaa erilainen kun noita pukkeja ei enää saanut. Kummasti ovat käytössä ränsistyneet, vaikka loppujen lopuksi käyttö (ainakin ajallisesti) on niin pientä. Lasten ollessa pienempiä luukuista löytyi suklaan lisäksi kaikkea pientä kivaa, mutta nykyisin niissä on pääsääntöisesti suklaata tai kolikoita.

a
Kolmella vanhimmalla on tällaiset

Kuopuksen kalenteri

Ja tietty Oskukin tarvii omansa
Mä taidan nyt perjantain kunniaksi kaivaa eilen tekemäni piparitaikinat esille ja ruveta leipomaan.

KatjaS

2 kommenttia:

  1. Oho! Tuollaista minä en olekaan huomannut. Ei tosin käydä siellä "suunnalla" koskaan lenkillä koirien kanssa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt kun tuli kunnolla valoisaa katselin sitä tarkemmin, ja se puu onkin "vaan" katkennut. Tyviosaa on jäljellä neljä metriä.

      Poista