lauantai 18. toukokuuta 2013

Saunakamari ja sen kalusteet

Vapun päivänä saatiin vihdoin siivottua meidän sauna kamari. Se on ollut mun listalla jo pidemmän aikaa, mutta viimeisen sysäyksen siivonnalle antoi Hobby Hallin kuvasto ja siinä olleet rottinkikalusteet. Siis vautsi. Jos mulla olis ylimääräistä rahaa, olisisn tilannut ne heti. Mutta kun ei ole, niin tyydyin maalaamaan vanhoja. Meidän vanhojen runko oli vaan hiukan huono mun suunnitelmiin. Ja se niiden maalaaminen. Huh-huh. Laitoin ensin pohjamaalin ihan pensselillä ja pintaan vielä spray maalia.

Tästä lähdettiin:Ja tähän päästiin:


Eilen ne vihdoinkin saatiin kaikki paikoilleen. Meillä on taas ollut tosi nopeeta toimintaa, kun tähänkin meni kaksi viikkoa. No ei ihan ollut tärkeysjärjestyksessä ekana.Sauna kamarin hyllyltä löytyy isännän
kahvipannu kokoelma

Ja muuta vanhaa tavaraa

Tänään illalla olisikin sitten tiedossa veljen pojan häät. Ja meillä tietysti taas kommelluksia matkassa. Mä kirjoitin eilen kortin valmiiksi, ja tänään nuorempi poika luuli kuorta ostoslistaksi ja kirjoitti kulmaan aromimauste. Arvatkaa vaan löytyykö kotoa sen kokoisia kirjekuoria, no ei tietenkään. Eli mepä viedään kortti ilman kuorta.

KatjaS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti