torstai 23. toukokuuta 2013

Kukkaishuone

Olen kauan toivonut pihalle jotain paikkaa/pöytää, jonka vieressä olisi hyvä ruukuttaa kukkia ja puuhailla kaikkea muuta vastaavaa. Samaten paikkaa jossa voisi säilyttää kaikki puutarha työkalut ja ruukut. No viime kesänä sain autokatoksen päädystä pienen osan itselleni. Sinne tehtiin taso keittiön vanhasta työpöydästä ja painekyllästetystä puusta. Seinien alaosa on tehty vanerista ja laudasta, yläosa valokatteesta. Taka seinälle naulakkoon on hyvä ripustaa isommat työkalut kuten lapiot, haravat taas saa pujotettua kattoniskojen väliin. Kukkaishuone on nuoremman pojan sille antama nimi.

Maitokärryt isäntä kunnosti viime kesänä (uusi maali ja uudet renkaat, mutta vanhat pohjalaudat). Niissä on hyvä säilyttää esim. multasäkkejä. Ja säkkien siirtäminen tarvittavaan paikkaan käy kärryjen avulla tosi näppärästi.


Ja lisä projektejakin löytyy kärryn pyörien muodossa. Näiden lisäksi löytyy vielä kaksi odottamassa sopivaa käyttöä. Yhden olen suunnitellut laittavani uuden paviljongin kattoon roikkumaan. Siihen saa laitettua jotkut pienet led-valot. Vielä en ole päättänyt mikä pyörä kattoon pääsee, enkä sitä miten pyörä käsitellään. Isäntä on ehdottanut tervaamista, mutta saapa nyt nähdä.


KatjaS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti