torstai 9. toukokuuta 2013

Helatorstai

Olipa taas pitkästä aikaa mukavaa aamulla herätä ja huomata, että ulkona on melkein 9 astetta lämmintä. Tosin täällä tihutti vähän vettä. Mäkin tuskailin jo että kaikki suunnittelemani pihahommat jäävät väliin, mutta ei onneksi.

Aamupäivällä oli sitten kyllä hyvää aikaa leipoa lauantaisia synttäreitä varten kun ulos ei päässyt. Tällä kertaa kerrosleivoksistakin tuli vähän paremman näköisiä kuin vappuna. Ei kyllä vieläkään näytä samalta kuin ohjeessa.



Keittiöön siirtämääni kaappiin lisäsin hyllyjen reunaan vihdoinkin pitsit (olen suunnitellut sitä siitä asti kun kaapin siirsin). Eihän kotona voi ikinä olla liikaa romanttista hömppää?



 Sain suhjuisesta aamusta huolimatta tehtyä pihalla aikomani hommat. Eli nyt on salaatti, tilli, porkkana ja herne kylvetty. Viime viikolla laitoin jo sipulit ja ensimmäiset perunat. Ja tietenkin oli taas tehtävä pakollinen tarkastus kierros pihalla. Todella hyvin jo pensaisiin olikin tullut silmuja, osaan jo ihan lehtiäkin. Ja kukkasiakin löytyi ihan kiitettävästi. Niitä olikin sitten ikuistettava tännekin.

Tästä näkee, että lämmintä oli toisen pään
rappusilla.

Esikko

Valkovuokko

Aina niin ihania narsisseja

Kylmänkukka

Sininen meri jotain helmililjoja(?)

Anopin kotipaikasta tuotu pionikin sinnittelee hengissä

Viime syksynä laitettu tulppaani

Aamun sateen jäljiltä vesi pisaroita lupiinin lehdillä

Taidanpa ottaa kakkuni uunista ja suunnistaa takaisin pihalle nauttimaan auringosta.

KatjaS




















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti