perjantai 1. lokakuuta 2021

Nivelrikko ja lenkkeily osa 2

 Mun viime kerralla kertomani konsultaatio aika oli kunnon lääkäri aika, vaikka hoitaja ennakkoon varoitteli et kyseessä ei ole lääkäri aika, vaan konsultaatio. Lääkäri kyseli jotain, katseli ja kokeili vähän. Sen jälkeen hän ilmoitti poistavansa nestettä ja laittavansa kortisoonia. Homma ei tuntunut kovin mukavalta, mutta jos siitä olisi apua niin ihan hyvä. Polvi oli käynnin jälkeen pari päivää tosi kipeä siitä kohtaa mistä piikit oli laitettu. 

Pari päivää lääkäri käynnin jälkeen oli taas suunnitelmissa lähteä uuteen lenkki kohteeseen. Ehdotin itse Latumajan lenkkiä Kehätien parkkipaikalta (on nelisen kilometriä lyhyempi kuin varsinaiselta parkkikselta). Olin jostain saanut käsityksen että lenkille tulisi mittaa reilut 6 kilometriä. No me ajettiin paikalle ja mentiin tutkimaan karttaa lenkistä. Matkalle tulisi mittaa 8 km. Mä järkytyin aivan totaalisesti. Mutta enhän mä siinä vaiheessa voinut sanoa et mennään muualle. Eli ei auttanut muu kuin lähteä tallustamaan. Ja oli kyllä karmiva reissu. Vuoron perään polvea poltti ja oli tunne et joku rassaa sitä puukolla. Sisulla kuitenkin kävelin koko matkan, vaikka viimeinen reilu kilometri oli ihan h...ttiä. Ja Polarin mukaan matkaakin kertyi lähes 9 km.
Yllättäen mulla on kuvia eri näköisistä sienistä. Niitä on niin erikoisen näköisiä että on pakko kuvata.
KatjaS

4 kommenttia:

 1. Kerroit tuskallisesta kävelykokemuksesta 1.10.
  Haluaisin tietää miltä polvi tuntuu kun siitä piikkikokemuksesta on mennyt esimerkiksi viikko!
  Minua vaivaavat polvet myös. Nivelrikko näkyy sormissa.
  Toivoisin että jaksaisit vastata. Terveisin Kirsti Uudeltamaalta.

  VastaaPoista
 2. Mä sain piikin keskiviikkona aamulla ja seuraavana maanantaina vaikutus alkoi tuntua. Oli ihan ihmeellistä kävellä kun polvi ei tuntunut joka askeleella. Kauhulla vaan odotan milloin vaikutus loppuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivon sydämestäni että se kestää ja kestää! Vaikutusta sai odottaa jonkun aikaa. Ei se ihan heti lopukaan. Kaikkea hyvää sinulle elämääsi!

   Poista
  2. Toivon todella että kestää. Kaikkea hyvää sinullekin

   Poista