keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Saikulla

Olen tainnut joskus kirjoitella siitä et mun lonkkani reistailevat aina välillä. No nyt tota samaa särkyä on kestänyt juhannuksesta asti (ei ole ikinä ennen ollut tällaista). Maanantaina mulla oli sitten vihdoin lääkäri asian tiimoilta. Se tietty väänteli ja käänteli mun jalkaani siihen malliin et huh huh. Ottivat vielä röntgenitkin lonkasta. Kirjoitti reseptin buranaa ja jotain salvaa varten. Maanantai ilta olikin sit täyttäkidutusta. Samoin tiistain vastainen yö. Eipä muuta kuin aamulla soitto ja uusi käynti lääkärin luona. Hän totesi vaan et arvasi et kipu pahenee vääntelystä, ja kirjoitti sitten loppu viikon saikkua ja vahvempia lääkkeitä. Mä en vaan tajua miksei sitä voinut tehdä jo ekalla kerralla kun tiesi miten tässä käy.

No nyt mä olen toista päivää jumittanut sohvalla jalka oikosena (paras asento). Eilen kyllä piipahdettiin päivällä Eurajoella pappamopokerhon näyttelyssä (autossakin saan istuttua jalka suorana).Mopojen lisäksi myllyllä oli näytteillä nukkeja ja tonttuja.

Myllyltä lähdettäessä päätettiin vielä poiketa PalloPutiikissa. En tiennyt putiikista muuta kuin et sijaitsee Eurajoella, ja facessa olin nähnyt joitain kuvia paikasta. Mutta olipa se kiva paikka. Pieni, mutta tavara tarjonta juuri mun makuuni. Mukaan sieltä sitten tarttuikin jädekulhoja. 
Eipä tässä muuta tällä kertaa, mukavaa viikon jatkoa. 

KatjaS

5 kommenttia:

 1. Tsemppiä! Tiedän niin nuo lääkärin vääntelyt. Siksi en mene kuin kokeneelle reumalääkärille (mulla on selkärankareuma) ja sinne ei pääse. Joten Buranalla mennään ja kärvistellään täälläkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi jälkimmäinen lääke oli tehokkaampi, ei tarvii syödä yliannosta Buranaa

   Poista
 2. Aika usein tuntuu siltä, että lääkärit eivät ota kipua vakavasti... :o(
  Paranemisiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei vaan oikein houkuta kun tässä iässä jo löytyy kulumaa lonkasta. Kauhulla odotan tulevaa.

   Poista