sunnuntai 22. kesäkuuta 2014

Siinä oli se juhannus

Niin se on tämäkin juhannus jo paremmalla puolella. Meillä ei tänäkään vuonna ollut mitään ihmeellistä ohjelmaa. Aattona käytiin vakkari visiitillä Lokalahdella isännän sukulaisia moikkaamassa. Sen jälkeen oltiin ihan vaan kotona (lukuunottamata esikoista). Isäni tuli meille syömään ja saunomaan.

Verenpisara aloitti kukintansa
Lauantaina oli vuorossa meidän toinen juhannus traditio. Varaston siivous. Tänä vuonna se olikin yllättävän helppo ja vähätöinen. Muuten päivä meni paljuillessa ja saunoessa. Jopa mä innostuin illalla pulahtamaan paljuun reiluksi tunniksi. Muuten istuskeltiin päivällä pihalla. Illat mä olen taistellut isoäidin neliöistä tekemäni peiton parissa. Eipä kyllä ole päässyt vilu yllättämään kun tuota myttyä on sylissään pitänyt. Mutta nyt se on vihdoin valmis. Lappuja tuossa on yhteensä 294.


Laitan tähän vielä kuvaa nuoremman pojan aarteesta. Hän on viime talven aikana isäni kanssa kunnostanut mopon, ja torstaina se saatiin vihdoin rekisteriin (kortin hän sai pari viikkoa sitten).


Sateisin terveisin

KatjaS

6 kommenttia:

 1. Ihana peitto <3 Ja toi pappa-tunturi on kyl melkost kähee! :-)

  T: Sari

  VastaaPoista
 2. Ihan uskomaton tuo mopo!!! Ja ihan minun lempivärissä vielä!! <3 mulla on kauhia mopokuume kanssa, olen jo 33, mut miulla ei ole ajokorttia ja nyt kun asutaan toooosi korkeella jonne ei julkiset kulje, olisi tuommoinen "auttava käsi" niin ihana...täällä Espanjassa on vaan pakko käydä mopokortti joka maksaa n. 500€ ja nyt ei ole siihen ylimääräistä.. =( suomessa saisin ikäni puolesta ajaa ilman...noh, ehkä joskus, haaveita pitää olla! =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuori mies on itse valinnut mopon värin. Kyllä mäkin siitä tykkään. Täälläkin mopokortti tuli maksamaan reilut 500€.

   Poista
  2. Ai se on kaikkialla noin kallis, apua!!

   Poista
  3. Niin on, ei tule kovinkaan halvaksi kun on useampi lapsi ja kaikki ajavat mopokortin :)

   Poista