maanantai 28. heinäkuuta 2014

Treffeillä

Me sitten kerittiin sentään perjantaina Mustan pitsin yöhön isännän kanssa. Lauantain juhlien valmistelut tulivat jo iltapäivällä niin hyvälle mallille, et illalla oli mukava poiketa kaupungilla. Tai no meidän pitseillä käynti ajoittuu aina jo alku iltaan (jäänne niiltä ajoilta kun lapset oli pieniä). Mä kyllä itse pidän kanssa tuosta alku illasta kun ihmisiä on hiukan vähemmän. Ja selvin päin olevia enemmän. Tämä vuosi erosi tosin aiemmista siten, että me oltiin liikkeellä ihan kahdestaan. Edellisestä kerrasta olikin 20 vuotta. Kuopus tuumasikin kun me lähdettiin et me mennään treffeille.

Kaupungissa kierteli palotarkastajia entisaikojen tapaan

Eipä me siellä kauaa viivytty, kotona oltiin jo ennen puoli kahdeksaa. Kaikki kojut kuitenkin tuli katsottua, ja jotain pientä naposteltavaakin kotiin ostettua.

Mukavaa alkavaa viikkoa

KatjaS

2 kommenttia:

 1. Hieno kuva:)

  Niin se aika kulkee....;) Palataan siihen alkuasetelmaan, kun oltiin kaksistaan - kunnes tulee aikanansa lisää porukkaa perheeseen...;)

  Katja, onnetar suosi sinua arvonnassani! :) Lämpimät onnittelut!♥
  Laitahan sinne sähköpostiini tulemaan osoitetta, niin paan mahdollisimman pian paketttia tulemaan...:) Toivottavasti, palkinto tuottaa iloa!:)
  Ihanaa kesän jatkoa!♥

  VastaaPoista