torstai 10. heinäkuuta 2014

Kuumaa

Järkyttävää tämä kuumuus. Mä en todellakaan ole mikään helteiden ystävä ja tämä viikon kestänyt paahde alkaa jo riittää mulle. Ja rupee iskeen pieni paniikki noiden kukkien suhteen. Alku kesästä tuntui et ne paleltuu tai hukkuu, ja nyt ne palaa karrelle. Oikein mukavaa kun reilun kahden viikon päästä on rippijuhlat ja kukat on siihen mennessä ihan entisiä.


Nuokin ylläolevat toden näköisesti lopettavat kukintansa siihen mennessä. Kesäkukista puhumattakaan, muutama on jo aivan pystyyn kuollut. Harmittaa vaan ostaa uusia tässä vaiheessa. Tosin eivät ne kuivettuneetkaan houkuta kun vieraita tulee.

KatjaS

2 kommenttia:

  1. Minä nautin näistä helteistä ja puolestani voisivat jatkua vaikka miten kauan. Jos on kuivaa, kastelen kukkia. Saatan viettää lähes kaksi tuntia illalla vesiletkun varressa, jos on tarpeen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kastelen kesäkukat (ja juuri istutetut perennat) kastelukannulla. Meillä vaan piha on niin suojaisa (oma ja naapurien talot) ja kaiken lisäksi etelän puolella niin että aurinko paistaa aamusta alku iltaan.

      Poista