keskiviikko 23. heinäkuuta 2014

Leivontaa ja Yö

Eilen aamupäivällä alkoi sit leivonta lauantaita varten. Pakko aloittaa ajoissa, kun monta kakkua pitää saada tehtyä, eikä uuniin mahdu kerralla kuin yksi. Harmi vaan. Monta tuntia siinä meni kun annoksen kaikkia tekee, ja jokainen annos on uunissa tunnin. No sellaista se on. Tänään uudet satsit. Sen lisäksi on ohjelmassa alakerran siivous. Kivaa kun on luvattu kunnon hellettä.

Eilen illalla oli mukava tauko näihin leivontoihin. Vanhan Rauman Kesäpihalla esiintyi Yö. Ja pakkohan meidän sinne oli mennä (tai isännän ja esikoisen oli "pakko", mä menin vaan seurana). Pakko myöntää, että kyllä kannatti taaskin lähteä. Keikka oli hyvä, tunnelma samoin. Sekä tietty seura. Tämä taisikin olla mun osaltani ainut osallistuminen Pitsiviikon tapahtumiin. Sattuneesta syystä kun taitaa tuo perjantainen Mustan pitsin yö jäädä väliin.
Ja kuultiinhan me mun lempparinikin, nimittäin Ihmisen poika. Ja herkistyin aivan täysin kun Olli lauloi Joutsenlaulun. Sanat on siinäkin niin tutut, mutta kuuntelin niitä nyt vissiin vähän eri kannalta, ja tuli vaan jotenkin äiti mieleen, ja siinä sitä sitten oltiinkin posket märkinä. No sellaista se on, ja varmaan tulee vielä pitkään olemaankin.

Näissä tunnelmissa leivonnan pariin.

KatjaS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti