sunnuntai 6. heinäkuuta 2014

Terassin huoltoa

Kyllä tuo kaunis ilma vaan saa kaikenlaista aikaan. Juteltiin eilen aamupäivällä et ei ole mitään ihmeellistä ohjelmaa suunniteltu valmiiksi. Siinä sitten kun jatkoin terassilla istuskelua, niin tuli mieleen et sitä öljyähän jäi. No eipä muuta kuin ehdottamaan isännälle josko öljyttäisiin terassi sillä. Tässä jutussa on se et mä ehdotin jo viime kesänä et terassi öljyttäisiin harmaalla, mut isäntä oli ehdottomasti sitä vastaan. No eilen vastaus oli et sitä pitää koittaa jonnekin huomaamattomaan kohtaan. Sen jälkeen hän alkoi pohtimaan et ellei se kotona oleva öljy riitä. Ja pidemmittä puheitta me haettiin 2 purkkia lisää :) .


Sen jälkeen meillä näyttikin tältä kun terassi tyhjennettiin ja pestiin.

Terassin kukat


Onneksi oli niin lämmintä ettei kuivumiseen mennyt mitään mahdottomia aikoja. Eli sain eilen aloitettua jo öljyämisenkin. Ja kyllä huomasi paikoissaan jo eilen huh. Siinä kontatessa ei tuntunut miltään, mutta kauhistus kun lopetti homman. Ei meinannut liikkeelle päästä kun lonkat oli sellaisessa kunnossa. No hetken päästä jatkamaan terassille. Toisilla on tänään hommana pestä kaikki pihan puulaatat (ja niitäkin muuten löytyy). Saa vauhtiin päästyä öljytä nekin.

KatjaS

2 kommenttia:

  1. No hyvä että sait haluamasi värin terassille :) kesällä on kiva maalailla/ tuunailla kutosiaan kuivuminen käy nopsaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankin onnistuu näin helpolla saamaan tahtonsa läpi. Isäntä kyllä irvaili naapurille terassia pestessä et meillä on pian taas rippijuhlat ja alettiin siivous ulkoa :)

      Poista