lauantai 11. joulukuuta 2021

Parvekkeella

 Sain yhtenä iltana päähäni et nyt kun meidän makkari on ylhäällä, ja parveke on sen ikkunan takana, sinnekin pitää laittaa joulua. Koristeiden tiesin löytyvän kotoa, joten haettavaksi jäi vaan kuusi. Tai paremminkin sypressi.

Valot löytyivät helposti, samoin tontut. Mutta tuo possu oli mennyt kunnolla hukkaan. Etsin kaapit ja vaatehuoneet läpi. Samoin kellarin, eikä possua missään. No lopulta kävin saunakamarissa ja siellähän hän lymyili, en vaan huomannut silloin kun hain valot sieltä.Piristävät kummasti kun näkyvät aamulla alas lähtiessä.

KatjaS

2 kommenttia:

  1. Oi miten kiva joulun koristus. Meilläkin on ylhäällä makkarissa tällainen parveke ei ole tullut sitä koskaan koristaneeksi. Ylhäällä olohuoneessa on kyllä koristelut ja kuusi samoin alhaalla ruokahuoneessa on toinen kuusi. Mökille on tullut laitettua myös paljon koristusta joten tämä on vain jäänyt. Mutta todella kiva tuo sinun juttusi ja hyvä kun possu löytyi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä parveke ei ole oikeastaan koskaan käytössä. Yläkerran matot ja petivaatteet tuuletetaan siellä, mutta muuten kerää vain roskia.

      Poista