maanantai 24. helmikuuta 2020

Myrskyää

Kyllä on tälle talvelle myrskyä riittänyt. Tuntuu et joka viikko vähintään yhtenä päivänä myrskyää. Viime viikolla sitä riitti kyllä useammaksikin päiväksi. Mä kävelin lauantaina päivällä Petäjäkseen katsomaan miltä siellä näyttää.

Tässä on kuvia uimarannalta ja sen lähistöltäPolku kulkee tuolla veden allaNämä ovat vanhalta punaiselta suulilta. Vähän on vesi noussut kun rannassa oleva paatti on jo kokonaan vedessä (normaalisti se on kokonaan rannassa)Nämä ovat Petäjäksen nokasta sataman puolelta. Normaalisti nuo alemmassa kuvassa olevat kivet ovat kuivilla.Illalla vesi oli vielä huomattavasti korkeammalla, mutta en saanut pimeässä kuvia onnistumaan niin että niistä saisi kunnolla selvää.

Tämä kuva on tältä päivältä Poroholman rantatalon minigolf radalta. Ja kuten näkyy tuuli on asioinut sielläkin.


Tuulisin terveisin

KatjaS

4 kommenttia:

 1. Kyllä vaan vettä on tänä talvena riittänyt ja on ollut niin outo talvi..kun ei sitä oikeastaan ole ollut lainkaan:) Ikinä aiemmin en ole nähnyt pajunkissojen kukkivan tammikuussa..Mukavaa alkanutta viikkoa♥

  VastaaPoista
 2. Mekin käytiin oikein Ruissasalon rannassa myrskyä ihailemassa. VAIkka meillä on meri ihan tuossa lähellä on sellainen lahden poukama, johon ei aallokot lyö kovallakaan tuulella, mutta Ruissalossa kyllä löi ja vesi lensi..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varmaan lensikin. Raumalla Kanaalin rannassa vesi nousi paikoitellen reunan yli tien puolelle.

   Poista