keskiviikko 29. marraskuuta 2017

Kaakaobaari ja tonttuovi

Tuolla netin ihmeellisessä maailmassa on näin joulun alla näkynyt taas mahdottomasti kaikkea kivaa, mitä on aivan pakko itsekin kokeilla. Mulla listan kärki päähän nousivat kaakaobaari ja tonttuovi.

Kaakaobaarin tein keittiön työpöydälle. Tähti kulhot ostin viikolla Prismasta, niihin laitoin vaahtokarkkeja, suklaan paloja sekä konvehteja. Niiden lisäksi baarin valikoimista löytyy karkkikeppejä. Sekä tietysti kaakaota, jauheena ja kapseleina. Kyltiksi laitettiin liitutaulukontaktia kehykseen. Teksti on vanhemman neitosen käsialaa.Myöskin tonttuovessa käytin kehystä. Ovi on netistä tulostettu kuva. Kranssin väänsin piipunkrassista ja postilaatikon tein kartongista. Rappusena on vanha listan pätkä. Tontut ovat Mailegin. Halusin nimenomaan nuo kaikki kehyksen sisälle, jotta tavarat pysyvät paikoillaan, ja imurointi onnistuu ilman tavaroiden siirtelyä.


KatjaS

4 kommenttia:

 1. Kerroppa minulle miten saat karammellit "pysymään" noissa kulhoissa....vaikka asumme miehen kanssa kaksin, meillä e pysisi. Miehn puolesta pysyisi, mutta naam maiskis, minun puolesta ei..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä niissä aika usein pohja on näkynyt, mutta olen välillä täyttänyt niitä :)

   Poista
 2. Oi..tuo kaakaobaari näyttää hyvältä ja tonttuovi on suloinen❤ Mukavaa marraskuun viimeistä päivää❤

  VastaaPoista