keskiviikko 14. kesäkuuta 2017

Suunnitelmia

Jos viime kesänä meidän pihalla ei tapahtunut mitään, tai ainakin musta tuntuu siltä, niin tänä kesänä olen sitten jo puuhastellut senkin edestä. Ja uusia suunnitelmia tulee lisää. Viikonloppuna yritin repiä kukkamaista pois perennoja, jotka leviävät rikkaruohojen lailla (nimistä mulla ei ole mitään käsitystä, mutta kolme kukkamaata oli kolmen eri kukan valtaamina). Nyt on tarkoitus laittaa uusia perennoja tilalle.

Talon takaa:Täältä meinaan vielä hävittää kaaressa olevat humalat. Ne rehottavat siihen malliin ettei kaaresta pääse kunnolla kulkemaan. Tarkoitus on laittaa tilalle ainakin toiselle puolelle villiviini. Jos täällä kasvaisi paremmin kuin pihan puolella.

Paljun ympärystän laajennus:Tähän laitan vielä lisää jotain, kunhan keksin mitä :)

Verstaan vierusta:Pyykkitelineen takana olleet pensaat olivat kasvaneet  (tai toinen lienee kuollut talvella) niin isoksi että osa pyykeistä otti siihen kiinni. Leikkasin sen nyt kohtalaisen matalaksi, ja se siirrettiin tuon penkin taakse. Samalla siirron sai maassa kasvanut köynnös. Niiden tilalle on suunnitelmissa istuttaa ainakin ritarinkannuksia.

Eli viikonloppua odotellessa

KatjaS

2 kommenttia:

  1. Kivoja suunnitelmia! Kaunis tuo paljun ympärys. Hauskaa viikonloppua! P.s. blogissani on synttäriarvonta:)

    VastaaPoista