maanantai 12. joulukuuta 2016

Vähän lisää

Sain vihdoin laitettua pari tonttua lisää esille (laatikon toin kellarista ylös jo kuukausi sitten). Mä luulen että läheskään kaikkia en edes laita esille tänä vuonna. En tiedä mistä johtuu kun ei vaan jotenkaan virity tähän joulun tunnelmaan. Musta tuntuu et meillä on kaikki valmistelut vielä aika pahasti vaiheessa. No osaltaan tietty johtuu kun töissä oli viime viikko melko härdelliä, kotona kävi hiukan torkahtamassa ja taas ajeltiin takaisin töihin. No josko tällä viikolla alkaisi fiilikset vihdoin olemaan kohdillaan.Mukavaa alkanutta viikkoa

KatjaS

6 kommenttia:

 1. Kun koristeet ovat isoja, ei niitä kovin paljoa tarvitsekaan jouluisen tunnelman luomiseen. :o)
  Ihanat tontut!

  VastaaPoista
 2. Nuo tontut on kyllä ihania... Eikä tosiaan tarvita montaa, kun jo tuo jouluisen tunnelman. Tuosta joulutunnelman virittymisestä on puutetta täälläkin. Mulla sitä nyt ei ole koskaan niin paljoa ollutkaan kesäihmisenä, mutta kunhan nyt jotain saisi laitettua, että joululta edes tuntuu.. Ihanaa joulun odotusta teille, joulupäivinä toivottavasti nähdään! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä taas oon niin jouluihminen kuin vaan olla voi, mutta silti nyt tunnelma on jotenkin hakusessa. Toivottavasti nähdään!

   Poista