perjantai 1. heinäkuuta 2016

Harmittaa

Kyllä sitä vaan vanhemmiten ihmisen paikat alkaa hajoomaan. Harmittaa vaan kun tuntuu et vuorollaan kaikissa taittuvissa osissa alkaa oleen jotain krämppää. Lonkat ja olkapäät on jo vanha juttu. Jo muksuna vaivanneet polvet (tai toinen niistä) on ilmaissut olemassa olonsa melkein kolme kuukautta, ja nyt toinen kyynärpää teki tenän. Särky alkoi viime viikolla, mut ajattelin et se menee ohi juhannuksena kun saa huilata. Mut eipä vaan mennyt, kävin tiistaina lääkärissä ja mulla on golfarin kyynärpää. Nyt olen sit muutaman päivän istunut ja lukenut, ja nukkunut. Vähän on ollut tylsää kun ei ole pystynyt tekeen mitään, mut josko tämä tästä. Maanantaina ainakin töihin yrittämään :)

Eli tästä johtuen mun muurausnaru virkkaukseni ei oikein ole edistynyt. Tämän verran sain aikaiseksi juhannusaattoon mennessäMukavaa alkavaa viikonloppua

KatjaS

2 kommenttia:

  1. Nyt kyllä koputan puuta, itselläni ei pahemmin kipuja ole, vaikka nivelrikkoa jo sormissa havaittavissa. Niin ja migreeni, mutta se ystäväni on jo lapsuudesta asti mukana kulkenut ja aina välillä muistuttanut olostaa...välillä useimmin, kuten tälläviikolla ja välillä harvemmin..:)

    VastaaPoista