maanantai 16. marraskuuta 2015

Kukkia

Käytiin lauantaina taas pitkästä aikaa Porissa Puuvillassa. Lapsukaisista oli kotona vain kaksi nuorinta, joten ajattelin et olis heillekin jotain vaihtelua kun pääsevät katsomaan vähän uusia vaatteita.

Samalla reissulla poikettiin myös Terrassa ja Tikkulan ABC:llä. Jälkimmäisessä haluan aina käydä Kirjapörssissä katsastamassa ale kirja valikoima. Nytkin läksi ihan mukava pino mukaan. Hyvä vaan et on jotain tekemistä. Olkapää kun on toista viikkoa siinä kunnossa ettei mitään pysty tekemään. Toivottavasti huomisessa ultrassa selviää mikä säryn aiheuttaa. Alkaa meinaan itselle jo tulla paineita kun pitäisi saada joulu leipominen käyntiin.

Alla kuvia mun Terran ostoksista. Joulun eka hyasintti. Ja ruusuja. Ruusuja oli 10 kpl nippu eurolla. Mäkin ostin kolme nippua ja jaoin ne kahteen maljakkoon.
Mukavaa alkavaa viikkoa. Mä uppoudun taas kirjojeni sekaan

KatjaS

2 kommenttia:

  1. No jo oli edullisia ruusuja. Älä turhaan tekemisiä stressaa, tulee se joulu sieltä vähemmälläkin. Jos et pysty leipomaan, kaupasta saa maukkaita jouluksi..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tiedän ettei ole pakko leipoa, mutta kun vaan on tottunut siihen. Ja mun mielestä jouluun kuuluu pieni stressi, vaikka sitten itse aiheutettu :)

      Poista