lauantai 26. syyskuuta 2015

Herkuttelua

Pitihän noista omista päärynöistä jotain muutakin tehdä kuin hilloa. Piirakkaa niistä en ole ikinä tehnyt, mutta päärynäkaurapaistosta olen väsännyt useampanakin vuonna. Ja sitä päätin nytkin tehdä. On se vaan hyvää. Itse tykkään siitä enemmän kuin omenakaurapaistoksesta.


Lisäksi päätin kokeilla netistä bongaamaani suklaapiirakkaa. Eli voitaikinan päälle suklaalevy, reunat leikataan ja taitellaan päälle, voidellaan kananmunalla ja paistetaan 200 asteessa n. 15 min.

Tämä oli aivan liian makeaa mun makuuni (mä kun en muutenkaan välitä suklaasta), mutta toiset meillä tykkäsivät. Eli tehdään varmasti toistekin.


KatjaS

2 kommenttia:

  1. Lurps, mitä herkkuja! Meidän vähäiset päärynät eivät ole vielä kypsiä. Mitä lajiketta sulla on?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meidän on Pepi. Ei meilläkään vielä ole kunnolla kypsiä, mutta putoavat puusta niin käytän jo pois. Eikä tuossakaan haittaa päärynöiden raakuus :)

      Poista