keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Kakku ja lahjuksia

Mun eilinen kakun koristelu ei taaskaan mennyt kuin Strömsössä. Suunnittelin laittavani kakun päälle vihreää massaa jonka koristelen lumihiutaleilla. No massaa sain riittävästi kun yhdistin kaksi eri vihreää. Jonka tietysti kaulitsin aivan liian pieneksi, eli reunoille oli laitettava kermavaahtoa. Hiutaleet taas eivät irronneet ehjinä muotista, joten tein niiden tilalla kukkia. Lisäksi mun pursotin hajosi kesken reunan koristelun, ja kermavaahtokin loppui hiukan kesken. Eli tuli tosi onnistuneen näköinen kakku.


 Lahjuksina sain tällaisen ison lyhdyn. Tänään päivällä koristelin sitä ja roudasin paljun rappusille (näkyy sopivasti keittiön ikkunasta), mutta enpä tietenkään huomannut ottaa kuvaa.


Ja tämän tähden. Tässä se on kuvattu olkkarin pöydällä, mutta se löysi paikkansa olkkarissa olevan ompelukone pöydän päältä. Vielä on hakusessa kortti/kuva siihen roikkumaan. Kiitokset Sarille tästä ihanuudesta :)


Lisäksi mulla kävi tuuri kun voitin Sadun blogin arvonnassa (http://myusualdailylife.blogspot.fi/) ja voitto tuli eilen postin mukana.


Näistä nautiskellen

KatjaS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti