torstai 27. marraskuuta 2014

Edistyy

Joulun valmistelut ovat pikku hiljaa edistyneet. Tiistaina sain vihdoin paketoitua ekat .lahjat. Ja eilen tehtyä joulukortit. Nyt onkin melkoinen voittajafiilis :) .

Tiistaina sain myös vihdoin laitettua lisää tonttuja esille. Kaivoin ne jo perjantaina kellarista, mutta esille laitto vaan jäi. Ja se mahdottoman kokoinen laatikko pyöri sitten keittiössä melkein viikon.
Tontut pakkaavat vaan vähän kääntyilemään kun tuo karvainen kaveri käy välillä tarkastelemassa niitä. Eipä se silti haittaa. Osaahan Osku olla niin avuliaskin. Tänään täyttelin lapsukaisten joulukalentereja järkevästi lattialla. Pitihän herran tulla avuksi. Siinä olikin tekemistä kun työnteli sitä pois suklaiden kimpusta. Onneksi tyhjät suklaapussit tuoksuivat sen verran hyviltä et niillä sai houkuteltua kauemmas. Ja iloa riittikin pitkäksi aikaa kun tuhosi useamman tyhjän pussin.

KatjaS

4 kommenttia:

  1. Söpöt tontut. Tonttut ovat aina tosi valloittavia ja niitä tulee hankittua lähes joka jouluksi lisää.

    VastaaPoista
  2. Aaawww, mä en nyt saa mielestäni niitä ihania pieniä punaisia kattaussukkia!! Ne oli niin ihanat ja en malta odottaa että näen ne sulla joulupöydänkattauksessa, lupaa ottaa sitten kuva! Niin ihanat!

    VastaaPoista