keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Puikkojen kilinää

Mulla on nyt ihan selvästi joku mahdoton kudonta innostus menossa (mulla on välillä näitä kausia jolloin kudon tai virkkaan aina kuin vaan mahdollista). Vanhempi neiti ilmoitti viime viikolla haluavansa säärystimet, mut ei pöllöillä. Ja niihin piti saada nauha. Malliksi valittiin sitten ryppyvarsi sukkien varsiosa.


Säärystimet näyttivät sen verran kivoilta, et itselle oli tehtävä sukat joissa on tuollainen ryppyvarsi. Niin ja nuorempi neiti halusi pöllö sukat. Se vaan kun tuo pöllöjen ohje on sellainen et pöllöt pitää aloittaa alhaalta. Mulla on ohje sukkiin (pienemmät kuin neiti tarvii) jotka aloitetaan kärjestä. En ole ikinä tehnyt sellaisia, enkä viitsinyt ruveta kokeilemaan ja pähkäilemään silmukka määriä. Eli tein varret ensin alhaalta ylös (pujotin langan silmukoihin ekalla kerroksella). Kun ne olivat valmiit, otin silmukat puikoille ja kudoin jalkaosan normaalisti.



Nyt on kaikki omat suunnitelmat valmiina. Odotellaan vaan millaiset säärystimet kummityttö haluaa. Jos muuten joku haluaa ohjetta näihin, kommenttia vaan tulemaan niin teen postauksen ohjeista.

KatjaS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti