maanantai 29. syyskuuta 2014

Pieleen meni

Mun viikonloppuni meinaan. Meinasin perjantaina vähän järkkäillä paikkoja, ja kaivelin makkarissa olevaa puuarkkua, kun sen kansi paukahti kiinni. Ja kuinka ollakaan mun vasen käsi oli silleen mukavasti siinä arkun reunalla. Ja kannessa olevista lukon kielekkeistä toinen osui suoraan mun etusormen päällä olevaan rystyseen. Ja se muuten sattui. Koko sormi turposi ja sattui ihan mahdottomasti. Perjantaina ei uskaltanut käyttää edes peukaloa kun sattui niin paljon. Lauantaina särky oli onneksi helpottanut sen verran et aattelin kaiken olevan ehjää enkä mennyt lääkäriin. Sormi on  vieläkin turvoksissa, eikä sitä liiemmin uskalla käyttää, mutta kait se tästä alkaa helpottaa.


Harmittaa vaan kun kaikki suunnittelemani hommat jäi tekemättä. Enkä uskaltanut edes yrittää kutomista. Lankoja olisi ollut odottamassa.


Mukavaa alkavaa viikkoa

KatjaS

2 kommenttia:

  1. Päätitkö kuitenkin mennä lopulta lääkäriin? Eihän siellä ole mitään murtumia? Harmittaa sun puolesta jos se tulee vaivaamaan pitkään.. =( Jaksuja <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En mä sit mennyt lääkäriin kun sormi toimii, vaikka sitä sattuukin. Se tietty vie aikansa et särky loppuu, tärsky siihen oli sen verran kova. Tänään illalla aion kokeilla joko saa kudottua :)

      Poista