maanantai 25. elokuuta 2014

Lisää kukkia

Taitaa lähi aikoina tarvita vaihtaa nuo pihalla olevat kukat (aamulla oli mittarissa vajaat 5 astetta). Meinaan yrittää talvettaa osan nyt ulkona olevista kukista. Pelakuu ainakin on jo monta vuotta viihtynyt talvet kuistilla. Ja kanna selvisi viime talvesta kellarissa. Nyt meinaan yrittää verenpisaroiden ja karjalanneitojen säilymistä kellarissa.

Kun vaan saisi itsestään irti että saisi nuo laitettua. Mulla on viimeiset pari-kolme viikkoa taas ollut melkoisen vaikeaa. Pakolliset kotihommat tulee hoidettua, mut muuten mä olen vaan lukenut tai tehnyt käsitöitä. En tiedä mistä johtuu, onko eräänlainen alku shokki mennyt ohi, vai mikä on, mutta mielessä pyörii lähes koko ajan keväiset jutut. Mäkin tyhmänä kuvittelin et aikaa myöten helpottaa, mut tuntuu et mulla menee vaan vaikeemmaksi. No toivon mukaan tämä alkaa edes joskus helpottaa.

Eipäs tässä muuta, pyykkikone pörisemään ja virkkaamaan.

Maanantai terveisin

KatjaS

4 kommenttia:

 1. Kyllä toi suru ottaa aikansa, välillä helpottaa ja sit taas mennään takapakkia. Eikä ole mitään normi aikaa kuinka kauan kestää, toisilla vähemmän-ja toisilla enemmänaikaa..Mut aivan varmasti josain vaiheessa huomaat, et surua ja ikävää on vähemmän ja jäljellä kauniit muistot <3 Voimia sinulle rakas ystäväni <3 T: Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari <3. Mä tiedän, välillä vaan tuntuu turhan raskaalta.

   Poista
 2. Talvettaminen kyllä kannattaa ja ilo on suuri, jos kevällä huomaa kasvien selvinneen hengissä uuteen kasvukauteen. Säästöäkin syntyy, kun ei aina tarvitse hankkia uusia kasveja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja se ilo kun keväällä huomaa et joku kasvi on selvinnyt talvesta :)

   Poista