tiistai 17. joulukuuta 2013

Lippu nauha

Mä oikasin eilen vähän ikkunoiden pesussa, ja pesin ainoastaan sisäpinnat. En yksinkertaisesti jaksanut ruveta aukomaan niitä. Ja ulkoa peseminen on hankalaa kun ikkunat on korkeat ja korkealla. Olin kyllä tyytyväinen tähän päätökseeni kun oikea olkapää alkoi oireilemaan jo ekaa ikkunaa pestessä. No päättäväisyydellä alakerrassa on nyt puhtaat ikkunat. Tai ainakin osittain puhtaat. Sen jälkeen olikin hyvä laittaa se lippu nauha paikoilleen. Ja se on sitte ihana. Mä ihastelin sitä illallakin vähän väliä kun istuin olkkarissa. Nyt jos miniä sattuu vielä löytämään toisen, mä saan laitettua sellaisen makkariinkin. Eli ei mitään paineita miniän suuntaan ;)

Selkänoja tyynyjen päälliset ovat pesussa ja
istuin osassa olevat peitot ovat menossa
vaihtoon vielä ennen joulua

Anoppi poikkesi päivällä synttäri kahveilla ja toi kauniin kukan. On just niin joulun punainen. Pakko vaan laittaa ihan tuonne nurkkaan, kun keskemmältä Osku pakkaa kaatelemaan kukkia.


Ja onhan mulla pari uutta tähteäkin. Taas


Kait sitä tarvii taas yrittää saada jotain aikaiseksi. Mä olen tässä pikku hiljaa aloitellut joulun siivouksen tekoa. Tänään kun saisi aikaiseksi nuo ylä kaappien päällisten putsauksen. Sekin toisaalta älytöntä kun kukaan ei näe (nykyisin enää) niitä. Joskus muutama vuosi sitten muistin aattona saunassa et unohdin putsata ne. Lohduttelin itseäni et kukaan ei näe niitä, no kävin illalla ylhäällä ja rappusilla huomasin et siitä näkee suoraan kaappien päälle. Toiste en ole unohtanu, vaikka kaapit on nyt vaihtanut paikkaa :)

KatjaS

6 kommenttia:

  1. Tosi kiva tuo lippunauha!

    VastaaPoista
  2. Voi kuinka kiva että oli mieluinen lahja :D Meen huomenna kysymään onko niillä enään noita lippuja.

    VastaaPoista