torstai 30. huhtikuuta 2015

Vappu

Tänään alkaa meillä kolmen viikon synttäri rypistys. Tänään on isännän synttärit ja huomenna esikoisen (syntyi 2 minuuttia yli puolen yön, joten sai ihan oman päivän). Kolmen viikon päästä on nuoremman pojan synttärit, ja näiden puoleen väliin osuu vanhemman neidin synttärit. Eli yhtä juhlaa tämä toukokuu.


Mulla kävi vaan nyt niin huono tuuri, että tulin eilen aamulla kipeeksi. Onneksi ehdin jotain leipomaan jo tiistaina, ja eilen oli illalla sellaisessa kunnossa et sain vanhemman neidin avustuksella hommia eteenpäin. Tänään olen taas saanut jotain vähän tehtyä (oman osani hommista). Nyt odottelen vaan että esikoinen lenkkeilyttää imuria alakerrassa :) .


On muuten mukavaa lähettää toinen kauppaan ostamaan kukkia. Näin yhtenä päivänä Cittarin mainoksessa minigerbera kimppuja. Nakitin esikoisen hakemaan mulle niitä. Hyvin meni, miten nyt kaupasta tulee soitto et millasia ne ovat. Yritin selittää ja sanoin et siinä on varmaan lappu vieressä. No joo lappu oli löytynyt, mut mitkä pöydällä olevista kukista on niitä gerberoja :). No oikeat löyty, ja hyviltä näyttävät.

Oikein hauskaa vappua kaikille,

KatjaS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti