tiistai 7. huhtikuuta 2015

Takaisin arkeen

Siinä se pääsiäinenkin vaan meni niin nopeasti, vaikka etukäteen tuntui ruhtinaallisen pitkältä.

Mä en pyhien aikana saanut aikaiseksi oikein muuta kuin tuon esikoisen huoneen rempan. Lauantaina kävin kuopuksen kanssa viemässä äidin haudalle narsissin, ja samalla reissulla poikettiin kaupassa. Prismassa oli pääsiäisistutukset puoleen hintaan. Sieltä tietty tarttui yksi mukaan. Ja ihan vain tämän ihanan ruukun takia. Oli just mun tyyliäni.Cittarista ostin vielä pari nippua tulppaaneja.


Lauantaina menikin koko ilta jäähallilla. Sain vaihteeksi taas lipun Lukon peliin ja olihan se mentävä kannustamaan omaa joukkuetta. Kotona juteltiin isännän kanssa et toivottavasti ratkeaa ihan kolmen erän aikana, mutta eipä se sitten ratkennut. Pelattiin liiga historian neljänneksi pisin peli, lähes 110 minuuttia. Mutta pakko myöntää että kyllä kannatti, vaikka istuma lihakset olivatkin kovilla.

Eilen sitten hommailtiin porukalla pihalla. Nakitin lapsukaiset kantamaan pöydän ja tuolit terassille. Ja grillikin kaivettiin muovien sisältä, vaikka ei vielä tosi toimiin päässytkään.

Mukavaa alkanutta viikkoa

KatjaS

2 kommenttia:

  1. Oli muuten puuduttavan pitkä peli! Huh. Ihana tuo ruukku

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään kans tosta ruukusta :) . Ja oli peli pitkä, mut jännä. Ja eilen sai taas istua hallilla melkein 4 erää. Näköjään mun tuuria et kun olen hallilla, peli menee jatkoille.

      Poista