lauantai 4. huhtikuuta 2015

Esikoisen huoneessa

Alku vuonna kun sain nuoremman pojan huoneen uudistettua, sovittiin et esikoisen huone laitetaan kanssa uusiksi. Ehkä oli jo aikakin, huone kun remontoitiin viimeksi vuonna 2007. Eli väri maku oli ehkä muuttunut siitä. Ehdoksi laitoin vain sen, että maalatut seinät ovat samaa väriä kuin toisessa huoneessa (maalia jäi siitä jäljelle). Tapetin valintaan nuorukainen osallistui, vaikka ilmoitti heti ettei hänellä ole väliä, aikomus kun ei ole huoneessa kauaa asua.

Väri ei kunnolla erotu, kun en huomannut tietenkään ottaa kuvaa ennen kuin maalasin muut seinät. Se oli sellainen vaalean sininen. Täältä näkyy väri vähänparemmin.
Tapetti me haettiin jo reilu kuukausi takaperin. Se olikin lopulta helppo homma. Meiltä kului kyseiseen reissuun vartti. Ja valinnassa ajateltiin myös vanhempaa neitoa, jonka on tarkoitus muuttaa huoneeseen kun esikoinen joskus muuttaa pois.

Torstaina homma vaati reilut neljä tuntia ja perjantaina pari lisää. Tässä näkyy lopputulos (listojen laitto jää isännän kontolle). Ja tavarat esikoinen laittaa itse paikoilleen seuraavalla lomallaan.KatjaS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti