perjantai 24. tammikuuta 2014

Vielä alessa

Tänään oli päivällä lähdettävä kaupunkiin. Kodinonni on jo toista viikkoa mainostanut aleaan, enkä ole saanut itsestäni irti et olisin mennyt käymään siellä. Tänään sit kävin moikkaamassa vanhempaa neitiä siellä (oli TET-harjoittelun viimeinen päivä Kodinonnessa). Samalla kävin Huvilan loppuun myynnissä. Jotain pientä tarttui molemmista mukaan.

Tällaista tähti-alustaa katselin jo ennen joulua. En kuitenkaan malttanut ostaa sellaista. Nytkin ihastelin ekalla pöydällä näitä, mutta jätin siihen. Lopulta näin ale tavaroiden joukossa tällaisen paketin, alennusta - 50%. Koko paketin hinta 14 €, pelkän tähden 11€.


Huvilasta ostin tämän pikku korin, jossa oli 2 lasista mukia. Tällä on mukava viedä vaikka kahvit olkkarin puolelle. Isompaan osaan voi laittaa servettejä, tai pientä tarjottavaa.


Lisäksi ostin pari pakettia servettejä. Mun mielestä ne oli tosi kivan värisiä. Hintaa näille jäi yhteensä 7,70. Siellä kun oli kaikista - 40%.


Nyt mä jatkan pelin seuraamista telkkarista.

KatjaS

2 kommenttia:

  1. Uusia joulujuttuja kannattaakin ostaa aina joulun jälkeen...sitten on seuraavana vuonna aina jotakin uutta mieleistä..:)

    VastaaPoista