sunnuntai 19. tammikuuta 2014

Jokohan alkaa helpottaa

Jollei muuten, niin ainakin ajan puolesta tämä päänsärky voisi jo mennä kokonaan ohi. Perjantaina illalla kun iski kunnon migreeni kohtaus. Mulla ei ole ikinä ennen ollut sellaista, että kohtaus alkaa tavallaan kolme kertaa. Eli otin lääkkeeni heti kun näköhäiriöt ilmaantuivat. Yleensä siihen menee 15-30 minuuttia et alan taas näkemään kunnolla. Nyt näön "hämärtyminen" alkoi kaksi kertaa uudestaan ja kesti kaikkiaan melkein 1,5 tuntia. Ja sen jälkeen se pään jomotus ja huono-olo. No onneksi eilen oli jo helpompaa. Ja tänään aamulla jo melkein terve (mikäli mun pää nyt ikinä on terve).

Eilen päivällä sain kuitenkin sen verran liikuttua, että kävin kuopuksen koululla kirppiksellä. Heidän koulussaan on joka vuonna tammikuussa vietetty kirppispäivää. Lapset saavat jokainen oman pöydän jolla myydä omia tavaroitaan. Hyvää harjoitusta matikkaan kun lasketaan vaihtorahoja. Ja samalla pääsee vanhoista tavaroista eroon.

Nyt on vuorossa vähän talon lämmitystä ennen kuin lähdetään juhlistamaan 20-vuotiasta kummityttöä. Onnittelut hänelle tätäkin kautta.KatjaS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti