perjantai 13. joulukuuta 2013

Tonttuilua

Eilen illalla oltiin vanhemman neidin kanssa kuopuksen joulujuhlissa. Koululla oli samalla perinteisesti Lucia-kulkue. Meidänkin neiti oli mukana lukemassa. Juhla oli mukava ja esitykset hyviä.

Tullessa poikettiin Cittarissa hakemassa yksi tonttu lisää mun kokoelmaan (ovat tarjouksessa - 25 %). Kotiin tullessa kuopus oli tontun kanssa takapenkillä, ja hyvin on oppi mennyt perille ettei autossa matkusteta ilman turvavyötä.


On näitä jo kivasti kerääntynyt. Kuvausta varten ovat oikein kunnolla, normaalisti ovat miten sattuu, kun Osku makoilee niiden edessä. Tai vaihtoehtoisesti ne itse kuljeskelevat minne sattuu :)
Nyt oli kuitenkin löytynyt parempi päikkäri paikka (aamulla ennen yhdeksää)

Selän alta pilkistävät ne uudet possu-parat

Mitenkäs teillä, oliko kova myrsky viime yönä? Mä olin yöllä moneen kertaan hereillä ja kuuntelin myräkkää. Ja pelkäsin et lisää puita kaatuu/katkee. Nyt odottelen et tulee kunnolla valoisaa jotta voi käydä tarkastamassa onko tuhoja tullut tai tavaroita kadonnut. Toivon mukaan tuo loppuu kokonaan iltaan mennessä. Raumalla on taas tonttujen yö illalla. Eikä todellakaan ole mukavaa jos on kauhea myrsky. Itsekin on pakko mennä käymään ainakin kun kuopuksen luokalla on myyntikoju paikalla.

Mukavaa viikonloppua

KatjaS

2 kommenttia:

  1. Täällä ainakin aikamoinen myrsky viime yönä... Aamulla ei ollu sähköjä ja tuulenkaatoja ihan kivasta. Iskä oli just korjaamassa jonkun 10 runkoa ja nyt olis taas hommia :D Ja aamutallia tehtiin pimeessä tänään....

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä ei onneks tullut mitään vahinkoja. Mun köynnöskaarikin pysyi jotenkin kasassa. Eikä sähkötkään katkenneet, eli kahvia riitti :)

      Poista