maanantai 9. joulukuuta 2013

Askarteluja

Viikonloppu meni pitkälti askarrellen ja käsitöitä tehden. Lauantaina vanhempi neiti piti kavereidensa kanssa leffailtaa meidän olkkarissa ja me oltiin Oskun kanssa telkeydytty (voiko noin sanoa?) keittiöön. Peliä kuunnellessa oli hyvä yrittää toteuttaa niitä sen seitsemää suunnitelmaa joista lauantaina kerroin. Jonkun suunnitelman sainkin jo ihan valmiiksi asti.

Eli Honkkarin sydän, josta vaihdoin nauhan ja liimailin Tiimarin alesta ostettuja palloja. Aattelin et sopisi värin puolesta vanhemman neitokaisen huoneeseen. Tiedä sitten miten käy


 Samalla virkkasin lisää lumiukkoja. Vähän erilaisia kuin ne torstaiset. Näille pitää vielä keksiä joku paikka.Eilen sainkin sitten ne valkoiset pikku pipot tehtyä. Niistä tuli ihan kivat. Niitä voisi pitää esillä ehkä muulloinkin kuin jouluna.


Ja rautalangasta tuli kranssi veivattua. Ei välttämättä ihan pyöreä, mutta kuitenkin. Päällystin sen "nauhalla" jonka kudoin harmaasta langasta. Siihen sitten neuloin lumiukot kiinni. Yläreunaan laitan varmaan vielä jonkun rusetin tai jotain. Vai mitä olette mieltä?


Illalla aloittelin vielä Tilda possujen ompelua. Mulla oli taas ahkera apulainen kankaan leikkaamisessa. Mä kun levitin kankaani lattialle, Osku tuli heti seuraksi. Myttäsi kankaan ja makasi päällä. Meillä oli joskus sama homma kun tein pupuja. En tiedä onko se joku vihje et pitäisi unohtaa muut eläimet ja tehdä koiria. No kun sain vihdoin kaavat kiinni kankaaseen, ja osan leikattua, Osku siirtyi puruluunsa kanssa jo valmiiksi leikattujen päälle. Erittäin mukavaa tällainen käsitöiden yhdessä teko :)

Taidankin tästä kaivaa koneen esille ja huristella possut kasaan. Mukavaa maanantaita!

KatjaS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti