maanantai 16. joulukuuta 2013

Ihana paketti & arvonnan voittaja

Kyllä olin eilen tyytyväinen et leivoin täytekakun pohjan jo lauantaina. Vanhempani soittivat eilen iltapäivällä et he poikkeevat jo eilen kahveilla. Vanhempi neiti aloitti kiireellä kakun koristelun, ja todella hienon ja hyvän tekikin. Kuorrutteen ohje on Kinuskikissalta uusimmasta Unelmien talo ja koti -lehdestä.Iltapäivällä solmin sen punaisen tupsukranssin, jotta sain kerätty ylimmät käsityö härpäkkeet pois olkkarista kuleksimasta. Samalla laitoin toiseenkin ripustusnauhan. Vielä kun keksin niille paikan :)

Esikoinenkin palautui taas iltasella Raumalle. Ja toi mukanaan aivan ihanan paketin miniän perheeltä. Enhän mä malttanut olla avaamatta sitä. Ja vautsi mitä se pitikään sisällään. Siis niin meille sopivia taas. Tänään onkin ohjelmassa tuon lippu nauhan paikalleen laitto. Vähän suunnittelin sitä olkkarin ikkunalle. Tarvii nyt katsoa miten sopii pituuden puolesta siihen. Laittelen kuvaa kun on ripustettu paikoilleen. Samalla vaihdan sohvalle tuon uuden tyynynpäällisen.Arvonta on suoritettu tänään aamulla. Onnettarena toimi meidän kuopus. Voittajaksi onnetar nosti Anne Laukkasen kommentin "Ihana löytää uusi kiva blogi". Onnittelut voittajalle, laitathan yhteystietosi sähköpostitse minulle.

KatjaS


2 kommenttia:

  1. Hävisiköhän kommenttini jonnekin:),mutta ihania juttuja olet saanut ja makoisan näköinen kakku. Kiitos onnettarelle,kun sain ihanan arpajaisvoiton:D. Laitoin sähköpostia. Anne

    VastaaPoista