sunnuntai 2. elokuuta 2015

Eräinenkari

Meille oli eiliseksi päiväksi vuokrattu Lokalahdelta kunnan (nykyisin Uudenkaupungin) omistama sauna Eräinenkari. Keli ei vaan oikein ollut saunomiseen ja uimiseen paras mahdollinen.Mä nauroin aamulla kun pakattiin tavaroita lähtöä varten, et ei uskoisi kyseessä olevan vain muutaman tunnin reissu.Nämä oli pakattuna kahteen autoon, jotta mahduimme kaikki mukaan.


Ilma oli tosi kylmä ja tuulinen. Melkein kaikki tarkenivat kuitenkin menemään mereen. Jopa mä heitin talvi turkkini pois (ekan kerran kolmeen vuoteen).

Saunomisen ja uimisen jälkeen paistoimme makkaraa ja vaahtokarkkeja.


Piipahdimme samalla reissulla parilla isännän sukulaisen mökillä. Toisella niistä näimme taas nämä pikku kaverukset.KatjaS

2 kommenttia:

  1. Terveiset Suodenniemeltä! Pitkään aikaan en ollut täällä blogissa käynyt ja nyt sitten lueskelin tätä vuotta pitkälle taaksepäin.. Luonto on kyllä tästä kesästä tykännyt, kukat ja muut kasvit senkun kukkii, kasvaa ja rehottaa. Itse kaipaisin jo kuivaa ja aurinkoista aikaa. Ihana katsella kuvia Lokalahdelta. Kaipaan kovasti niitä aikoja kun siellä oleminen kuului jokavuotisiin käyntikohteisiin. Nykyään ei enään tule sinne mentyä kun se silloinen tärkeä kiintopaikka on poistunut. aurinkoista elokuuta toivotellen Sari

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen samaa mieltä et vettä voisi sataa vähän vähemmänkin, helteitä en kyllä kaipaa lainkaan. Meillä on tuo sauna ollut kerran ennenkin vuokralla, hinta ei ole mun mielestä mikään hirmuinen.

      Poista