tiistai 4. elokuuta 2015

Lomailua pihalla

Mulla alkoi eilen kesäloma. Ja tänään se loppuu. No on mulla vielä loppu viikko ylityö vapaita. Eilinen päivä menikin sitten pitkälti pihalla puuhastellessa. On jotenkin jäänyt siellä kaikki hommat tekemättä.


Saatiin eilen vihdoin leikattua pensaat ja naapurin ja meidän rajalla oleva aita. Aita ei kyllä näytä kovinkaan kauniilta, kun naapurin puolelta sitä ei ole leikattu moneen vuoteen. Ja edellisellä leikkaus kerralla se leikattiin jonkun verran korkeammaksi kuin meidän puolelta.


Ekat tomaatin raakileet


Lisäksi sain paranneltua paljun ympärillä kulkevaa käytävää. Siitä oli multa painunut kivien välistä niin tiukkaan ettei edes rikkaruohoja saanut revittyä irti. Laitoin siihen reilun kerroksen kuorikatetta, josko vaikka pitäisi ylimääräiset rikat poissa. Samalla katteella jatkoin myös paljun takaa kukkamaan yli menevän käytävän.


Pikkuterassin amppeli rehotta melkoisesti. En muista mikä kukka siinä kasvaa, mutta alla olevasta parveke laatikosta on ruusupapu kiivennyt sen seuraksi. Vastaavasti amppelissa kasvava kukka yrittää pakoon katon sisään :)Aurinkoista päivää kaikille

KatjaS

2 kommenttia:

  1. Hyvään saumaan sait minilomasi...täällä ainakin aurinko paistaa..:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kerrankin kävi tuuri, täällä on kans ollut nätti keli alku viikolla. Ja ihan riittävän lämmintäkin.

      Poista