tiistai 13. elokuuta 2013

Niin ne sitten lähti

lapset kouluun. Tämän vuoden jälkeen onkin sitten esikoisella ammatti. Vanhempi neiti taas aloitti viimeisen vuotensa peruskoulussa, eli ensi keväänä on suuria muutoksia edessä molemmille.

Eipä muuten menneet mun käsityö jutut taaskaan suunnitelmien mukaan. Kaivoin eilen sen Tilda kirjan (Tildan talvi) esille kaavojen piirtämistä varten. Ne kaavat tarvii suurentaa. Eikä meidän tulostimella saa tehtyä suurennoksia. Vähänkö harmittaa. Nyt kirja on isännän mukana töissä josko heidän kopiokoneellaan saisi otettua kunnollisen kokoisia kopioita. Jollei täällä onnistu, kirja lähtee autokuskin mukana Porin toimipisteelle kopioimista varten. Hiukan ehkä noloa kun mun tarvitsemat kaavat on tonttujen kaavoja. Jep, meinaan ommella tonttu pariskunnan. Suunnittelin niiden ompelua jo helmikuussa, mutta se jäi silloin kun keksin muuta tekemistä. Nyt meinaan käyttää nämä kisat hyväksi. Ja muutenkin kun en osaa yhtään sanoa miten joulun alla ehdin. Enkä todellakaan meinaa jättää niitä vielä esille.

No sain sentään eilen taas yhden uuden kaapelikelan. Nyt vähän pienemmän. Tarvii tässä lähi päivinä maalata se ja sovitella terassilla olevan kelasta tehdyn pöydän viereen (juttua täällä).


Sekalaisia räpsyjä kevennykseksi


KatjaS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti