sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Reissussa Riihimäellä

Me tehtiin eilen päiväseltään reissu Riihimäelle. Tuli kyllä tämä reissu just sopivaan kohtaan.Meni perjantai sen verran plörinäksi. Olin koko aamupäivän sekaisin kun odottelin tietoja esikoisessta. Hänellä oli "komea" lähtö ambulanssilla työmaalta viimeisenä kesätyöpäivänään. No onneksi ei ollut käynyt pahemmin. Toisessa jalassa on jalkapöydässä kaksi hyvä laatuista murtumaa. Ja kipsi jalassa koulun alkuun asti.

Eilinen reissu sentään onnistui hyvin, ja herra saatiin hyvin autoon istumaan. Matkalla pysättiin jo Humppilassa. Se on meillä aina pakollinen kohde. Mä haluan tutkailemaan Iittalan valikoimia, vaikka läheskään aina mukaan ei tartu mitään. No eilen löysin yhden Kastehelmi-tuikkulasin väliväriä.


Riihimäellä käytiin ensin kahvilla miniän perheen luona. Ja et saatiin  muuten hyvää tiramisu-mansikka-juustokakkua. Nam. Sen jälkeen lähdettiin tyttöporukalla (miniä, hänen äitinsä, meidän tytöt ja minä) katselemaan vähän kauppoja. Mä olin jo reilu viikko sitten kysellyt vinkkejä hyvistä paikoista, mutta sain nyt oikein oppaita mukaan. Käytiinkin sitten katselemassa Homeberryssä, Pompotissa, Prismassa (siis paljon enemmän alennuksia kuin Raumalla) ja ABC:llä olevassa Iittala Outletissa ja Kultakeramiikassa. Siis mahtavia paikkoja. Ja mitkä valikoimat. Sain sentään hillittyä itseni, enkä ostanut mitään ihan mahdottomasti.

Homeberrystä ostin tällaisia lautasia (kotona huomasin et Verna-lasi ei ihan mahdu tosta kolosta, harmi vaan). Lisäksi ostin yläkuvassa näkyviä tabletteja pöydälle ja saarekkeelle. Entiset on jo vähän kärsineen näköiset, ja nämä oli 2 euroa kappale.


Kultakeramiikasta ostin nämä kynttilät. Saa helposti järjestettyä sen romanttisen kynttiläillallisen tai ihanan illan :)
Oli kyllä tosi mahtava päivä ja todella mukavaa seuraa. Kiitokset vaan Riihimäelle!!

KatjaS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti