perjantai 26. heinäkuuta 2013

Kokemäellä ja mustaa pitsiä

Tänään oltiin päivällä Kokemäellä mun veljen mökillä. Päästiin "nauttimaan" kunnon ukkosesta. Oli melkoisen hyvin kohdillaan se ukkonen. Leiskui ja jyrisi niin että. Ja satoi. Ei kunnolla kuullut omia ajatuksiaan, saatikka toisten puhetta. Mökillä oli myös meidän Oskun "serkku", toisin sanoen mun veljeni koira Laku.


Löytyi sieltä vähän aarteitakin. Eli vanhoja kattotiiliä. Niitä oli sit pakko roudata auton takakontti täyteen (ihan veljen luvalla). Toiset ei kyllä oikein ihastunut ajatukseen, mutta kyytiin tiilet tulivat. Huomenna kelpaa tyhjentää autoa ja laittaa näitä paikoilleen.
Kokemäeltä kun tultiin, käytiin vain pikaisesti kotona ja lähdettiin katsastamaan Mustan pitsin yötä. Meillä on jo vuosia ollut tapana käydä siellä jo hyvissä ajoin kun porukkaa on vähemmän. Tapa jäi niiltä ajoilta kun kuljettiin parhaimmillaan kaksien rattaiden kanssa.

Kaupungin talo on koristettu pitsiviikon kunniaksi kravatilla.Loppuun on vielä pakko laittaa kuvaa kun keitettiin eilen ekat oman maan perunat tänä kesänä.


Ja vähän kukkia.

Tämän sipuli on ostettu viime kesänä
alelaaristaOlipas taas sekavaa tekstiä, toivottavasti saitte selvää.

KatjaS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti