sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Romantiikka kukkii

Ei pelkoa, tämä ei ole mikään paljastus juttu. Pikkuterassi vaan muuttui vähän romanttisemmaksi. Sain taas ihme päähän piston. Ei en lukenut mitään lehteä, enkä edes katsellut kuvia netissä. Se vaan tuli taas jostain, tää idea meinaan. No pakko myöntää et olen joskus nähnyt kuvia vastaavista. Siis verhot ulkona. Oli pakko koluta vaatehuoneesta vanhoja verhoja. No eipä tietenkään löytynyt, mutta onneksi kellarista löytyi. Verhot vuosi tuhannen alusta. Ihan väärän väriset, harmi vaan. Mä olen kolme päivää yrittänyt kloritella ja värinpoistoaineella valkaista niitä, mutta eipä ole onnistunut. Nyt sitten luovutin. Samassa laatikossa oli vanha valkoinen valoverho (varmaan niiltä ajoilta kun on muutettu tänne), siitä sitten tuunasin yhden riittävän pitkän verhon. Ja kaveriksi laitoin kaksi vaalean vihreää verhoa.

Ripustus systeemi ratkesi jo perjantaina isännän idealla. Itse asiassa vehojen tangot ovat odottaneet jo perjantaista asti paikoillaan. Mulla vaan kesti tämä verhojen toteutus.

Tässä nämä nyt ovat aukinaisina
Verhot vedettynä sivulle
Ja verhot rusetilla sidottuina
Nyt ensi alkuun taidan jättää rusetit niihin.

Vietiin parvekkeellekin vähän vihreyttä kasvien muodossa. Saa vaan nähdä miten kauan pysyvät hengissä kun kukaan ei kuitenkaan muista kastella niitä.


Eli ruukuissa on viiruhelpi, maahumala ja hopeahärkki.
Kaikki kaivettu kukkamaasta.

Aurinkoista päivän jatkoa!

KatjaS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti