tiistai 4. kesäkuuta 2013

Melkein valmista

Siis talon maalaus. Maalaamatta on enää pari nurkka lautaa ja ikkunanpieltä. Lauantaina ei maalaus onnistunut sateen takia lainkaan, ja sunnuntainakin tuli pari pientä kuuroa, mut me jatkettiin urhoollisesti maalausta katoksen alla. Maalaus urakka tosin vähän laajeni, kun päätin sunnuntaina et haluan maalata rappuset ja parvekkeen lattian. Ja eilen sitten aloinkin hommaa toisen pään rappusista. Tämä maali vaan kestää kuivua niin kauan, että menee monta päivää joka kohdassa et saa maalattua pari kertaa ja taas tavarat paikoilleen. No hiljaa hyvää tulee, toivottavasti.

Lauantaina kun maalaus ei onnistunut, käytiin mun vanhempien luona ihastelemassa sitä puuhuoneen ovea josta kerroin. Isäntä ei sanonut mitään kun näki oven. Tai no vanhemman tyttären mukaan se on ihan turhaa kun mä kuskaan sen kuiteskin kotiin. No sillä reissulla isäni toden näköisesti vaan heitti likimain vitsinä et tallin vintillä on pappani vanha suutarin pöytä, saat sen. Sitähän oli pakko mennä kattoon vaikka inhoon sitä tallin vinttiä, ja sen rappusia. Ja meillehän se pöytä sitten muutti. Ajattelin sitä lukunurkkaukseen nojatuolin viereen, mutta se oli liian iso siihen, joten siitä tuli telkkaritaso makkarin puolelle.Lauantain tehtiin vielä mun kukkaishuoneeseen hylly mun tomaatintaimille. Mä olen monta vuotta haaveillut kasvihuoneesta, mutta meille ei mahdu sellaista. Mut tämä on nyt niin lähellä kuin olla voi. 

Eli hylly tuli tähän nurkkaan 


Näiden tomaattien lisäksi hyllylle on ilmestynyt
kurkku ja paprika.


KatjaS

5 kommenttia:

 1. Hei, tehän olette etuajassa kun jo melkein valmista..Meillä kun on taloa maalattu vielä viimeisenäkin yönä ennen rippijuhlapäivää:) Ei voi muutakuin ihastella tota puuhastelun ja aikaan saannosten määrää teillä. Kohta tullaan ihailemaan paikanpäälle ja juhlimaan teidään vanhempaa prinsessaa:)

  Sari

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sari. Pikku hiljaa koitetaan saada valmiiksi. Vaikeeta on, varsinkin kun tunnet mut ja tiedät et mulla aina nälkä kasvaa syödessä. Eli hommat lisääntyy koko ajan.

   Poista
 2. Äsken oli pakko luoda itelle uus gmail.osoite, jotta pääsen tänne kommentoimaan..;=

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun tulit. Ja toi pöytä on tosi kiva. Se on meitin pappan vanha.

   Poista