sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Pihahommissa

Täällä on taas eilinen päivä mennyt ihan pihalla. Siis kirjaimellisesti. En tiedä johtuuko tuosta kuumuudesta, vai mistä, mutta en ole viikolla tointunut tekemään oikeastaan mitään, joten eilen sitten sai tehdä urakalla rästihommia. Ja olihan sitä pihalla muutakin tekemistä. Ekana urakkana mulla oli repiä kahdesta kukkamaasta kaikki maahumalat pois. Ja siinä muuten oli hommaa, ja epäilen että pätkiä jäi vieläkin jäljelle. Mutta jos edes enin osa olisi lähtenyt, ja muutkin kukat saisivat tilaa kasvaa.

Tiedän kyllä et sormustinkukka leviää siemenestä, mutta jotenkin hullua et tänä vuonna kukkia on sellaisissa kukkamaissa joissa ei ennen ole ollut. Ja varsinkin kun yksi kukkamaista on viime vuonna tehty, enkä muista kukkiko meillä sormustinkukka viime vuonna.Toinen ihmetyksen aihe on mun valkoinen varjolilja. Ostin sellaisen muutama vuosi sitten. Mutta mun muistini mukaan sitä ei ole näkynyt ainakaan pariin vuoteen. Ja nyt se ilmaantui viime vuonna tehdystä kukkamaasta. Siis ihan ihme juttu.


Tuoksuvatukka on venahtanut viime kesästä oikein kunnolla. Ja nyt on kyllä tuki tarpeeseen.Loppuun vielä pari kuvaa meidän piha vastaavasta, joka koko päivän jaksoi pirteästi (??) tarkkailla mun hommailujani.Mukavaa alkavaa viikkoa

KatjaS

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti