sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Juhannus vietetty

Siinä se juhannus sitten meni, pääosin perheen kesken oleskellen.
Aattona meillä poikkesi yllättävän paljon vieraita, suurin osa tosin vain ohi mennen, mutta kuitenkin. Aattona aamupäivällä oli vielä melkoisen mukava ilma, joten sain puuhasteltua pihalla. Meiltä löytyi vielä muutama itänyt peruna, joten laitoin ne maahan. Ja perkasin taas vaihteeksi kukkamaat. Illalla istuskeltiin porukalla paljussa.

Eka oli auennut aamulla


Lauantaina olikin päivällä yllättävän lämmintä ja jopa mä tarkenin olla ulkona ilman takkia. Iltapäivällä tosin viileni, ja sadekin alkoi taas. Illalla meidän alikersantti lähti tyttöystävänsä kanssa Peräseinäjoelle ja me istuskeltiin nuorempien kanssa paljussa kaato sateessa. Olipahan sekin kokemus :)

Kultasade alkaa olemaan komeimmillaanLiekö tämä viileys saanut kukkamaat
näin reheviksi?

Huomenna alkaakin taas arkinen aherrus. Toivon mukaan vaan vähän lämpimämmissä merkeissä kuin tähän asti. Ja sateetkin saisivat tauota taas joksikin aikaa. Meidän vanhempi neito viettää seuraavat kolme viikkoa (viikonloppuja lukuun ottamatta) saaressa ripareilla isosena, ja nuorempi poika aloittaa neljän viikon kesätyörupeamansa. Eli melkoista muutosta kotona kun kuopus jää yksin huolehtimaan huushollista päivä aikaan.

KatjaS

2 kommenttia:

  1. Hienosti ovat lapsesi löytäneet kesätöitä. Meillä on tiedossa rippileiri kaksosilla tuossa heinäkuun puolella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan mukavaa että ovat löytäneet. Se vaan kun nuo isoset ovat ihan ruokapalkalla leirillä. Meillä onneksi jo kolmelta rippileirit ja -juhlat ohi :)

      Poista